Back to the top

Over ons

over ons

Ons verhaal

Hoe een van oorsprong installatieadviseur, gaming en realtime-simulatie naar de bouw- en vastgoedwereld bracht

De aarde warmt op, het klimaat verandert en de technologie ontwikkelt zich razendsnel. De samenleving is anders geworden. Onder andere door internet en sociale media. Maar ook gewoon door een andere basishouding van mensen, met bijvoorbeeld meer behoefte aan flexibiliteit in de verdeling tussen werk en privé.

Wat doe je dan? Hoe kan je helpen de klimaatverandering te keren. Hoe kan je gehoor geven aan de wensen van individuele mensen die je klant zijn maar ook je collega? Hoe kunnen we technologie inzetten om dat te bereiken? En hoe kunnen we dat beschikbaar maken voor iedereen? Dat is onze inzet voor de komende jaren. Die geweldige ontwikkeling in kunstmatige intelligentie, grafische rekencapaciteit van processoren, game engines en simulatie engines, inzetten voor een betere wereld straks. Zodat we de inmiddels noodzakelijke verandering kunnen versnellen en weer een duurzame wereld creëren voor ons en voor onze kinderen.

De wereld van wetenschap en toepassing van nieuwe technologie zijn nog nooit zo dicht bij elkaar geweest. Wat gisteren is uitgevonden wordt morgen al toegepast. Technologie waarvan je alleen kan dromen of in sciencefiction films ziet, lijkt onbereikbaar ver weg. Toch is het zo ongelofelijk dichtbij voor een ieder die zich daarvoor openstelt.

Op onze site kan je hier meer van vinden. En lees je hoe we dat doen en welke technologieën we gebruiken om de bestaande en nieuwe vastgoedvoorraad ecologieproof te maken. Het team met wie we dat doen is te vinden op onze pagina THE CREW. In onze BLOG lees je wat ons op dit moment bezig houdt en welke ontwikkelingen we nu succesvol hebben geïmplementeerd. Op onze VIDEOS-pagina en in ons PORTFOLIO zie je klantverhalen en de toepassing van de nieuwe technologie op vastgoed ontwikkeling. Wil je graag contact met ons opnemen? Dat kan eenvoudig via onze CONTACT-pagina.

We wensen je veel plezier met deze site en hopen je snel te ontmoeten!

maxresdefault-15

Our Mission

joshua-rawson-harris-491571-unsplash

The Crew

Lees meer
jakob-owens-198231-unsplash

Blog

Lees meer
jake-hills-194864

Portfolio

Lees meer

k&r

K&R presenteert PROJECTMANAGEMENT 3.0 ontwikkeling van THE CREW samen met EPIC GAMES inc.
Een high tech TOOL gebaseerd op FOTOREALISME en REALTIME SIMULATIE

(c) K & R B.V.

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further. Privacy policy