Back to the top

VR Experience

VR Experience

Wij zijn het VR expertise centrum voor gebouwdesign.Loop door het gebouw heen, nog voordat het gebouwd is.

event10-11-21

K & R VR Experience Event 10-11-21

center1

Centrum voor Integrale Diagnostiek – VR Experience & VR Design

vrexp_rijnstate

K & R VR Experience – Rijnstate Ziekenhuis

VR Experience

In ons VR center loop je op een levensechte manier door je nieuwe, toekomstige gebouw. Dat kan een heel ontwerp zijn of ook één specifieke ruimte. Een zeer gave ervaring die geschikt is voor kleine groepen mensen en waarbij vele details besproken kunnen worden. Het is een uitstekend hulpmiddel bij het beoordelen van het ontwerp en het testen en afwegen van ontwerp- en indelingsvarianten. Bij het afwegen van ontwerpvarianten kunnen de gevolgen op de gebieden energiegebruik, CO2 footprint, kosten en binnenklimaat gesimuleerd worden. Daarvoor maken wij gebruik van big data en slimme algoritmes. 

VR Experience is een fantastische manier om input van gebruikers te verkrijgen en leidt tot commitment voor de gemaakte ontwerpkeuzen. Eventueel benodigde ontwerpwijzigingen worden vastgelegd en dienen door het ontwerpteam verwerkt te worden. De VR Experience wordt in een video vastgelegd. 

Loop door jouw toekomst met VR Experience

Zie wat het gaat worden. Met de kracht van ons VR center. Waarbij we voor jou een realistische wereld creëren van je eigen gebouw of renovatie, die niet van echt is te onderscheiden.  Tot in de kleinste details kun je ervaren hoe het eruit komt te zien.

Afhankelijk van de functie van de huisvesting kan het van toegevoegde waarde zijn om specifieke werkprocessen van klanten te testen in de virtuele omgeving. De huisvesting wordt hiermee virtueel in gebruik genomen. Wij zullen dan d.m.v. interviews de werkprocessen in beeld brengen hetgeen de basis vormt voor de inrichting van de virtuele omgeving. Vervolgens zullen deze werkprocessen door een afvaardiging van de klant getest worden in de toekomstige werkomgeving. Eventuele aanpassingen worden besproken en na verwerking daarvan door K & R wordt de uiteindelijke versie virtueel definitief. 

Voordelen VR Experience

  1. Door je nieuwe omgeving echt te ervaren wordt het keuzeproces beter en worden teleurstellingen voorkomen. Je krijgt gevoel voor afstanden en andere dimensies.
  2. Terwijl je je dagelijkse werk doet, of een simulatie van de problemen in je werkomgeving kun je testen of het huisvestingsontwerp goed functioneert.
  3. De VR Experience helpt het beslissers om een uitstekend beeld te krijgen van de toekomstige situatie, waardoor er een verbeterde besluitvorming plaatsvindt in een kortere tijd.

Projecten VR Experience

Kom en ervaar de K & R VR Experience

Op onze nieuwe locatie Mr Green te Apeldoorn. Een prachtconcept. Stoer, groen en uniek. Uiteraard regelen we een hapje en drankje en in de War Room nemen we je op een mega screen mee in de experience. Vervolgens gaan we verder in ons VR center. Die ga jij beleven. Met een team van maximaal 8 deelnemers zelf lopen in een virtuele wereld met de treadmill en de VR set. En dat leggen we ook nog eens vast, maar dat zul je wel merken. Interesse? Als team ,of alleen? Het kan allemaal. Wij horen graag van je! Tot snel.

Check onze events en doe mee!

k&r

K&R presenteert VR DESIGN ontwikkeling van THE CREW samen met EPIC GAMES inc.
Een high tech TOOL gebaseerd op FOTOREALISME en REALTIME SIMULATIE

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.

Privacy policy