Back to the top

Virtual Reality

Virtual Reality

Wij zijn het VR expertise centrum voor gebouwdesign.Loop door je gebouw heen, nog voordat het gebouwd is.

Featured image blog

User driven building design

maxresdefault

Game-experience

maxresdefault-4

Real-Time Ray-Tracing Powered by NVIDIA RTX

De kracht van Virtual Reality

Zelf door je eigen toekomstige gebouw lopen en zien wat het project gaat worden. Nog voordat het gebouw er is, nog voordat de eerste steen is gelegd. Ervaar wat het gaat worden en hoe het eruit komt te zien. Dit is wat we doen in ons K & R VR Center.  

Ken je het gevoel dat het net opgeleverde gebouw een andere uitkomst heeft dan je had gedacht? De renovatie anders is uitgevallen dan gepland? Op papier zag het er perfect uit, achter het scherm ook. Alles vakkundig uitgewerkt. Maar dan de werkelijkheid. Bij de realisatie van het nieuwe gebouw blijken er toch problemen te zijn. Gangen zijn eigenlijk te smal, de ontvangstruimte te klein. Het is binnen veel donkerder, dan je had verwacht. Het is zo kaal. Hoe zou het eruit zien met veel meer groen? Zomaar wat voorbeelden, die we de afgelopen jaren hebben gehoord. Soms lijkt het wel dat een huisvestingsproject een eigen leven leidt, waar je geen controle meer over hebt. 

Loop door jouw toekomst met VR

Zie wat het gaat worden. Met de kracht van ons VR center. Waarbij we voor jou een realistische wereld creëren van je eigen gebouw of renovatie, die niet van echt is te onderscheiden.  Tot in de kleinste details kun je ervaren hoe het eruit komt te zien. Lopen door je toekomstige omgeving. En voelen hoe alles werkt. Met deze experience introduceren wij ‘Digitally-try-before-you-buy’ in de bouw en vastgoedwereld. 

Kom en ervaar de K & R VR Experience

Op onze nieuwe locatie Mr Green te Apeldoorn. Een prachtconcept. Stoer, groen en uniek. Uiteraard regelen we een hapje en drankje en in de War Room nemen we je op een mega screen mee in de experience. Vervolgens gaan we verder in ons VR center. Die ga jij beleven. Met een team van maximaal 8 deelnemers zelf lopen in een virtuele wereld met de treadmill en de VR set. En dat leggen we ook nog eens vast, maar dat zul je wel merken. Interesse? Als team ,of alleen? Het kan allemaal. Wij horen graag van je! Tot snel.

Check onze events en doe mee!

k&r

K&R presenteert USER DRIVEN DESIGN ontwikkeling van THE CREW samen met EPIC GAMES inc.
Een high tech TOOL gebaseerd op FOTOREALISME en REALTIME SIMULATIE

(c) K & R B.V.  |   T. +31 (0) 55 534 54 11

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further. Privacy policy